Onze Pensioenprincipes

Principe 1: Relevantie

Een pensioenregeling implementeer je niet zomaar. Het dient een doel. Met de aanpak van ons pensioenadvies stemmen we het pensioen af op de door jou gestelde doelen. We kijken altijd samen met jou naar de doelen voor jou persoonlijk en jouw bedrijf en laten het pensioen voor je werken en niet andersom.

Principe 2: Gevolgen voor uw organisatie

We zorgen dat je begrijpt waarom onze aanbevolen oplossingen relevant zijn voor jouw situatie. Dat doen we door te laten zien hoe het advies de achterliggende doelen realiseert. Alleen op de manier biedt het de rust waar een goede pensioenoplossing aan kan bijdragen.

Goed nieuws!

Op deze manier hoef je je niet in de pensioenmaterie te verdiepen. Dát doen wij wel voor je en zorgen voor een duidelijke uitleg. Overigens, als je dat wilt, kunnen we je natuurlijk wél helemaal meenemen door de technische onderbouwing van het pensioenadvies.

Principe 3: Technisch correct

Een pensioenregeling moet goed in elkaar zitten. In de adviezen houden we rekening met de fiscale, juridische, rekentechnische en arbeidsvoorwaardelijke aspecten. Dit doen we zowel in de diepte als in de breedte. Alleen als al deze aspecten in orde zijn en op elkaar zijn afgestemd kan het pensioen echt voor je werken.