Meer weten over wat een collectieve pensioenregeling aan jouw onderneming kan toevoegen?

Maak een vrijblijvende afspraak

voor een adviesgesprek over de mogelijkheden voor een pensioenregeling in jouw onderneming

Relevantie

Een pensioenregeling implementeer je niet zomaar. Het dient een doel. Met de aanpak van ons collectief pensioen advies stemmen we het pensioen af op de door jou gestelde doelen. We kijken altijd samen met jou naar de doelen voor jou persoonlijk... en jouw bedrijf en laten het pensioen voor je werken en niet andersom.

Gevolgen voor jouw organisatie

We zorgen dat je begrijpt waarom onze aanbevolen oplossingen relevant zijn voor jouw situatie. Dat doen we door te laten zien hoe het advies de achterliggende doelen realiseert. Alleen op de manier biedt het de rust waar een goede pensioenoplossing aan kan bijdragen. Op deze manier hoef je je niet in de pensioenmaterie te verdiepen. Dát doen wij wel voor je en zorgen voor een duidelijke uitleg. Overigens, als je het leuk vindt, kunnen we je natuurlijk wél helemaal meenemen in de technische onderbouwing van het collectieve pensioen advies.

Technisch correct

Een collectieve pensioen regeling moet goed in elkaar zitten. In de adviezen houden we rekening met de fiscale, juridische, rekentechnische en arbeidsvoorwaardelijke aspecten. Dit doen we zowel in de diepte als in de breedte. Alleen als al de genoemde aspecten in orde zijn en op elkaar zijn afgestemd kan het pensioen echt voor je werken.

"Op zoek naar een pensioenregeling voor onze organisatie kwamen wij in contact met Dolf Wietzema Menkhorst van NLPensioen. Zijn heldere uitleg van de ingewikkelde pensioenmaterie, zijn kennis en pragmatische insteek bezorgden ons een goed gevoel. Dolf heeft vervolgens binnen een kort tijdsbestek gezorgd voor een passende pensioenregeling, waar onze medewerkers (en wij als organisatie) blij mee zijn."
Jolanda Koopmanschap
Office Manager
Scroll naar boven