Payoff

Nieuws

Nieuwe huisstijl

Gepubliceerd op 31-07-2024


Waarom een nieuwe huisstijl?

Onze herkenbare kleuren en ons logo hebben al jarenlang gediend als een rots in de branding. Vandaag zijn we verheugd om aan te kondigen dat NLPensioen een nieuwe huisstijl en een vernieuwd logo introduceert. Deze veranderingen sluiten beter aan bij de diensten die wij leveren en versterken onze visuele identiteit. Hieronder hebben we het nieuwe logo en het oude logo geplaatst om de veranderingen te laten zien.

 

Nieuwe logo Oude logo
   

 

Wat verandert?

Het logo heeft een flinke make-over gekregen, zoals je kunt zien in de bovenstaande afbeeldingen. De nieuwe elementen in het logo voegen werkelijk iets toe aan onze dienstverlening. Zo staat de 'i' symbool voor de individuele deelnemer en wordt deze tevens gebruikt in groepsverband om het 'collectieve' aspect te benadrukken.

Wat verandert niet?

NLPensioen blijft zich onverminderd inzetten voor een pensioenregeling die helder en begrijpelijk is, zowel voor de ondernemer als voor de deelnemer. Waarom investeren in een pensioenregeling als je niet weet wat het precies inhoudt? Wij streven er nu en in de toekomst voor dat het pensioen voor jou werkt en niet andersom. We kijken ernaar uit om met onze vernieuwde huisstijl onze dienstverlening verder te optimaliseren en onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Snel contact