Onze diensten

In Nederland bouwt bijna iedereen die in loondienst is een oudedagspensioen op via de werkgever als aanvulling op de AOW van de overheid. Het is de bedoeling dat de AOW en de pensioenopbouw via de werkgever samen voldoende inkomen geven als de werknemer met pensioen gaat.

Pensioenopbouw van uw werknemers

U bent niet gebonden aan een CAO, dan kunt u voor uw medewerkers uw eigen pensioenregeling ontwerpen. De hoogte van het pensioen van uw werknemers, hangt voor een groot deel af van de pensioenregeling waar u als werkgever voor kiest. Zo zijn er veel keuzes te maken, die de pensioenregeling naadloos laten aansluiten bij uw bedrijf.

Wilt u meer weten of de mogelijkheden van pensioen voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

DGA Pensioen

De Directeur Groot Aandeelhouder kan op het gebied van pensioenopbouw een keuze maken uit meerdere mogelijkheden. Pensioen in eigen beheer? Of pensioen opbouwen buiten de risicosfeer van de eigen onderneming?

Na een uitvoerige inventarisatie van uw wensen en doelstellingen, ontwerpt u samen met NLPensioen uw ideale pensioenregeling. Daarna zorgen wij voor implementatie van uw pensioenregeling. Na implementatie zorgen wij voor het actueel houden van uw pensioenregeling.

IB-ondernemer (lijfrente)

U bent het liefst de hele dag bezig met uw eigen werkzaamheden. Pensioen is iets waar u liever niet aan denkt. Zo’n gedoe! Veel ondernemers doen er dan ook niets aan, terwijl u dit eigenlijk goed geregeld moet hebben.

Bij NLPensioen legen wij u graag uit welke keuzes u kunt maken en welke mogelijkheden u heeft. Bouwt u pensioen op in uw eigen onderneming, op een lijfrenterekening of een lijfrenteverzekering? Heeft u voldoende nagedacht over de gevolgen op het gezinsinkomen indien u komt te overlijden? Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw eigen pensioen.

Neem contact voor meer informatie over uw mogelijkheden op het gebied van pensioen.

Direct Ingaand Pensioen

U benadert uw pensioenleeftijd. Nu is het tijd om het pensioenkapitaal om te zetten naar een levenslange uitkering. U kunt ervoor kiezen om uw pensioen aan te kopen bij uw huidige pensioenverzekeraar. Maar is uw pensioen niet meer waard dan één enkel aanbod? Wij adviseren u in de keuzes die u kunt maken bij het realiseren van uw pensioen. Daarna onderzoeken wij voor u bij welke verzekeraar u het hoogste rendement ontvangt op uw pensioenkapitaal.

Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.